Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon. David Lloyd George
Bejelentkezés

Internet szolgáltatások - SMS, Paypal, Bankkártya

SMS, Paypal, Bankkártya

SMS fizetős rendszer
Paypal fizetős rendszer
Bankkártya fizetős rendszer

SMS fizetős rendszer

Az emeltdíjas sms szolgáltatásoknak az a lényege, hogy a mobiltelefonnal rendelkező ügyfelek/látogatók egy emeltdíjas sms elküldésével bizonyos szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A telefonszolgáltatók az sms-ek árából részesedést fizetnek. Ennek a fizetési módok a felhasználhatósága igen sokrétű.

Kis összegű (5.000 alatt) díjak beszedésére alkalmas.

Vállaljuk SMS alapú fizető rendszerek tervezését, kialakítását és üzemeltetését, meglévő rendszerekbe, weboldalakba integrálását. Havi elszámolási rendszer, átlátható, könnyen kezelhető. Átfutási idő 1-5 nap.

Paypal fizetős rendszer

A PayPal egy Internetes számlaszolgáltatás. A PayPal több mint 100 országban működő biztonságos fizetési hálózat. Itt a vásárlók pénzt tölthetnek fel, és innen utalják el a vásárolni kívánt termék, vagy szolgáltatás ellenértékét. A vásárló számára biztonságos, mert így nem kell megadnia minden vásárlásnál a bankkártyájának adatait. A rendszerben, szinte azonnal (általában pár másodperc) megtörténik a pénzmozgás az eladó hamarabb megkapja a bevételt. A Paypal számlára bankkártyás fizetés is biztosított. A PayPal kedvezőbb díjakkal bír, mint a banki költségek. A számla megnyitása, fenntartása és a bankszámlára utalás ingyenes. Lehetőség van több devizában a bevétel fogadására.

Kis és nagy összegű díjak beszedésére alkalmas. Webáruházakhoz különösen ajánlott.

Vállaljuk Paypal alapú fizető rendszerek tervezését, kialakítását és üzemeltetését, meglévő rendszerekbe, weboldalakba integrálását. Átfutási idő 1-5 nap.

Bankkártya fizetős rendszer

Vállaljuk bankok kártyás fizetés rendszerének illesztését.